A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

TEJTERMÉKEK

Teljes tej

Teljes tej

átlagosan 4%-os, minimálisan 3,7 %-os zsírtartalmú, pasztőrözött, természetes tej.

Csomagolása: 1 és 5 literes kiszerelésben kapható. A palack teteje piros színű. Tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben kapható.
Készítése: A tehéntej közvetlenül az állatoktól – egy 40 méter hosszú csövön keresztül – kerül saját tulajdonunkban lévő tejüzemünkbe, ahol a tejet 84 Celsius fokon „pillanathevítjük”. A pasztőrözés után 4-5 fokra hűtjük, majd palackozunk azt. A természetesség érdekében a tejet nem homogénezzük, azaz a tej zsírgolyócskáit nem aprózzuk szét, ezért jelenhet meg a tejzsír, azaz a „föl” a palack oldalán és a tej tetején.

1,5%-os tej

1,5%-os tej

1,5%-os zsírtartalmú, pasztőrözött, természetes tej.

Csomagolása: 1 és 5 literes kiszerelésben kapható. A palack teteje kék színű. Tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben kapható. 
Készítése: A tehéntej közvetlenül az állatoktól – egy 40 méter hosszú csövön keresztül – kerül saját tulajdonunkban lévő tejüzemünkre, ahol a tejet 84 Celsius fokon „pillanathevítjük”. A pasztőrözés után 4-5 fokra hűtjük, majd palackozunk azt. A természetesség érdekében a tejet nem homogénezzük, azaz a tej zsírgolyócskáit nem aprózzuk szét, ezért jelenhet meg a tejzsír, azaz a „föl” a palack oldalán és a tej tetején.

Kakaó

Kakaó

Magas, 84 Celsius fokon pasztőrözött, hőkezelt, homogénezett, természetes tejből készülő tejtermék. Adalékanyagoktól és stabilizálóktól mentes.

Csomagolása: 0,5 literes kiszerelésben kapható tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben. Készítése: Kakaónk teljes tejünkből, azaz az átlagosan 4%-os zsírtartalmú tejünkből készül. A homogénezéssel a tej zsírját szétaprózzuk, emiatt nem jelenik meg tejzsír, „föl” a palack oldalán, a kakaó tetején. Összetevői: teljes tej, kristálycukor, kiváló minőségű holland kakaópor.

Vaníliás tej

Vaníliás tej

Magas, 84 Celsius fokon pasztőrözött, hőkezelt, homogénezett, természetes tejből készülő termék.

Csomagolása: 0,5 literes kiszerelésben kapható. A palack kupakja sárga színű. Tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben kapható.
Készítése: Vaníliás tejünk az átlagosan 4%-os zsírtartalmú teljes tejünkből készül. A homogénezéssel a tej zsírját szétaprózzuk benne, emiatt nem jelenik meg tejzsír, „föl” a palack oldalán, a tej tetején. 
Összetevői: teljes tej, kukoricakeményítő, kristálycukor, vanilin cukor.

Tejszín

Tejszín

Igazi, természetes tejszínünk nem homogénezett, kiváló tejszínhab alap.

Csomagolása: a tejszínt nem palackozzuk, 5 literes kiszerelésből adagoljuk tejivóinkban.
Készítése: Teljesen természetes alapanyagból, a többi termékünkhöz hasonlóan adalékanyagok hozzáadása nélkül készül. Tejszínünket magas hőmérsékleten pasztőrözzük, majd kihűtjük, s 4-7 Celsius fokon palackozzuk.

Kaukázusi kefir

kaukázusi kefir

Savanyított tej, magas hőmérsékleten hőkezelt, teljes tejből készül. Kellemes, természetes, üdítő hatású.

Csomagolása: 220 grammos poharas kiszerelésben kapható tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben kapható.  
Készítése: teljes tejből különleges kultúra beoltásával készül. Az erjedés után szénsavat is tartalmaz. A pohár teteje a gázképződések miatt kidudorodhat. Jó élettani hatása van az emésztésre. Fogyókúrázók kedvelt terméke. 
Összetevői: teljes tej, vajkultúra, élesztő.

Tejföl 16%

Tejföl

Savanyú tejszín. Nagyon magas hőmérsékleten, 90 Celsius fok felett pasztőrözött tejszínből készül.

Csomagolása:
- 16% zsírtartalmú tejföl, 220 grammos kiszerelésben kapható. A Zalaco szaküzleteiben és a tejivóinkban elvitelre, valamint ez utóbbiban kimérve is kapható.
Készítése: A teljes tejet beoltjuk a megfelelő baktérium tenyészettel, majd 20-45 Celsius fokon megalvasztjuk, később habart technológia alkalmazásával sima, sűrű, folyós állagúra „egyneműsítjük”, majd hűtjük.

Tejföl 25%

Tejföl

Savanyú tejszín. Nagyon magas hőmérsékleten, 90 Celsius fok felett pasztőrözött tejszínből készül.

Csomagolása:
- 25 % zsírtartalmú tejföl, 220 grammos kiszerelésben. Prémium kategóriájú, kis mennyiségben készülő kézműves termék. Tejivóinkban kimérve is kapható.
Készítése: A teljes tejet beoltjuk a megfelelő baktérium tenyészettel, majd 20-45 Celsius fokon megalvasztjuk, később habart technológia alkalmazásával sima, sűrű, folyós állagúra „egyneműsítjük”, majd hűtjük.

Túró

Túró

Rögös állagú, félzsíros túró, amelyet a hagyományos, kézműves technikával készítünk.

Csomagolása: 250 grammos kiszerelésben kapható a tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben. Tejivóinkban kimérve is kapható.
Készítése: az 1,2-1,5% zsírtartalmú tejet természetes tejsav baktérium tenyészettel altatjuk meg. Kézműves termék.

Körözött

Körözött

Házi recept alapján készült termék.

Csomagolása: gasztro kiszerelésben kapható a tejivókban, azaz kimérve áruljuk. 
Összetevői: túró, tejföl, paprika, fokhagyma-granulátum, kömény, só.

Vaj

Vaj

Tejszínből, hagyományos technikával, köpüléssel készülő tejtermék.

Csomagolása: gasztro kiszerelésben kapható a tejivókban, ahol kimérve áruljuk. Tejüzemünkben kilós csomagolásban készítjük.  
Készítése: A 35-37%-os tejzsír tartalmú tejszín fizikai érlelése szükséges a vajgyártáshoz. A köpülési hőmérséklet télen 10, nyáron 8 Celsius fok. A tejszínt köpülőbe helyezzük, ahol a forgás közben a hab apró szemcséjű vajrögökké alakul át. Az irót, a keletkezett mellékterméket leengedjük. Nem mossuk a vajat, így az eltarthatósági, fogyaszthatósági időt növeljük, ami jelenleg 11-13 nap.  Majd a vaj gyúrása következik, amelynek következtében a szemcsék összetapadnak, s így távozik belőle a maradék iró is. A gyártásközi vizsgálaton megállapítjuk a vaj zsír-, és szárazanyag tartalmát. Termékünk 80-82 %-os zsírtartalmú. Majd a folyamat végén a kész vajat adagoljuk és csomagoljuk.

Kultúra

Kultúra

aludt tej, magas hőmérsékleten hőkezelt, teljes tejből készül.

Csomagolása: 0,5 literes kiszerelésben kapható tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben. A palack kupakja fehér színű. 
Készítése: Teljes, azaz zsíros tejünk vajkultúrával, egy kiváló élettani hatású biológiai tenyészettel van beoltva. Termékünk - szakmai nevén - egy mezofil aromaképző vajkultúrából készül. A kultúra jó hatással van az emésztésre és az immunrendszert is stimulálja. Elsősorban Zala megyében ismert és közkedvelt. Tejivónknak köszönhetően Vas megyében is egyre többen fogyasztják.

Karamellás tej

Karamellás tej

magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett, teljes tejből készült, ízesített tejkészítmény.

Csomagolása: 0,5 literes kiszerelésben kapható tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben. A palack kupakja narancssárga színű. 
 

JOGHURTOK

Natúr joghurt

Natur joghurt

teljes tejből készülő, a többi termékünkhöz hasonlóan adalékanyagoktól mentes, 5% tejzsírtartalmú joghurt.

Csomagolása: 220 grammos poharas kiszerelésben kapható tejivóinkban, ahol kimérve is megvásárolható, valamint gyümölcsös turmixok alapjaként helyben fogyasztható.  
Készítése: Joghurt kultúra beoltásával készülő kiváló minőségű termék. 
Összetevői: teljes tej, joghurt kultúra és a testesség érdekében: tejszín.

Tejturmixokok

Tejturmixok

Gyümölcsös ital teljes tej és tejszín hozzáadásával.

A 3 deciliteres turmixok igazi gyümölcsök felhasználásával készülnek. Vásárlóink egyebek mellett kérhetik a banános, az epres, a málnás, a meggyes, az áfonyás, a szedres és az erdei gyümölcsös változatát is.

Gyümölcsjoghurtok

Gyümölcsjoghurtok

Első osztályú gyümölcsből és valódi joghurtból készül. Kínálatunk az idénygyümölcsökkel folyamatosan változik.

Vásárlóink sok más mellett epres, málnás, meggyes, szilvás, áfonyás, mangós, ananászos gyümölcsjoghurtok közül is választhatnak.

Gyümölcsjoghurt mézzel

Gyümölcsjoghurtok

Első osztályú gyümölcsből és valódi joghurtból készül.

Kínálatunk az idénygyümölcsökkel folyamatosan változik.Vásárlóink mézzel ízesítve is kérhetik.

Ivójoghurtok

Gyümölcsjoghurtok

Szuper finom málnás, lime-os citromos és kókuszos ivójoghurtunk is, amikhez igazi gyümölcsöt használunk.

Tejüzemünkben a gyümölcsvelőt igazi, természetes joghurttal habarjuk ki. Az élőflórás, homogénezett ivójoghurtnak 10 % feletti a gyümölcstartalma. Fél literes kiszerelésben kapható a tejivókban, a tejboltokban és a Zalaco szaküzleteiben egyaránt.

 

Zalaco szaküzleteiben kapható gyümölcsjoghurtjaink

Málnás joghurt

Málnás, erdei gyümölcsös, epres, szilvás, kajszibarackos, áfonyás és még vilmoskörtés ízben is kaphatók a gyümölcsjoghurtok a Zalaco Sütőipari Zrt. szaküzleteiben.

Az eredeti gyümölcs felhasználásával készült igazi joghurtok adalékanyagot nem tartalmaznak. A természetes gyümölcsjoghurtok 250 grammos kiszerelésben kaphatók a Zalaco Sütőipari Zrt. szaküzleteiben. A termékeket győrvári tejüzemünkben készítjük. A vásárlók kedvükre választhatnak a málnás, az erdei gyümölcsös, vagy éppen a kajszibarackos joghurtok között.

Házi pudingok

Málnás joghurt

Csokipudingunk, vaníliás pudingunk és a kettő zseniális keveréke: csíkos pudingunk is közkedvelt vásárlóink körében.

Csokipudingunk teljes tejjel és belga csokoládéval, vaníliás pudingunk teljes tejjel és bourbon vaníliával készül.

A kellemesen édes, finom, krémesen lágy pudingunk tejszínhabbal és különböző gyümölcsökkel is kapható. A termékeket győrvári tejüzemünkben készítjük.

Gyümölcsös krémtúró

kremturo

Gyümölcsös krémtúró

Hűtőpultunk egyik közkedvelt terméke, amelynek alapját a győrvári tejüzemünkben készült természetes alapanyagú, kézműves túrónk adja. Számos gyümölccsel kérhető a málnától az áfonyán át egészen a meggyes változatig.

Ízesített krémtúró

kremturo

Ízesített krémtúróink:

Nem csak gyümölcsös változata létezik krémtúróinknak. Van vaníliás, uborkás-kapros és fokhagymás változata is.

Félzsíros túróinkat természetes alapanyagokkal ízesítjük, így nem csak desszert, hanem sósabb hatású, valamint pikáns fokhagymás változatát is kínáljuk.

Tejberizsek

Gyümölcsjoghurtok

Slágertermékünk. Gyümölcsös és különleges ízesítésű változatait is kínáljuk.

Gyümölcsös tejberizsünk epres, málnás, szedres, áfonyás, vörös áfonyás, ribizlis, szilvás, meggyes, vegyes erdei gyümölcsös passion fruit (maracuja) ízesítéssel, 320 grammos kiszerelésben kapható. Tárolása: 2-7 Celsius fok között.

Különleges ízesítésű tejberizseink:

mogyorós csokis, karamellás, csokis, fehér csokis, kókuszos, banános-csokis

Újdonságaink Vas megyei tejivóinkban:

epres-csokis, málnás-fehércsokis, meggyes-csokis ízben. Próbálja ki Pina coladas és gránátalmás tejberizseinket is!

 

SAJTOK

Gomolya sajt

Gomolya sajt  Gomolya sajt  Gomolya sajt

 

 Friss, nem érlelt sajt, amely 3-3,1%-os zsírtartalmú tejből készül.

Csomagolása: Tejivóinkban kimérve kapható.
Készítése: A vajkultúra elősavanyításával és a tej megalvasztásával készülő zsíros kategóriájú sajt. A feldolgozást követően azonnal kikerül a boltokba. Rövid szavatosságú termék. 
Ízesített formái: köményes, csípőspaprikás, fokhagymás, diós, vörösáfonyás, medvehagymás, zöld olivabogyós, kapros.
Eljárás: a natúr gomolya sajtot egy technológiai eljárás részeként - amikor a kádból le van eresztve az alvadék - ízesítjük, majd formázzuk, préseljük. Ennek eredményeként jön létre a vákuumcsomagolt friss sajt. Kézműves termék.

Mozzarella sajt

Mozzarella sajt

Porcelánfehér színű, szálas szerkezetű, gyúrt, zsíros sajt. Kiváló pizzafeltét.

Csomagolása: a mozzarella golyókat sós lében tároljuk, kimérve áruljuk tejivóinkban.
Készítése: Gyártása során nem érleljük, semmilyen tartósítószert nem adunk hozzá, és nem is ízesítjük. A sajt zsírdús alapanyagát addig nyújtjuk és gyúrjuk, amíg végül formázhatóvá válik. Hagyományosan, friss állapotban, sós lében tároljuk.
 
Félkemény sajt: gyúrt, zsíros mozzarella sajt félkemény változata. A vákuumcsomagolt, érlelt sajt 15-20 dkg-os csomagolásban kapható. Jól szelhető, reszelhető, kiváló szendvicsekhez. A vákuumcsomagolás miatt a termék szavatossága nőtt, ezáltal 21 napig tárolható.
 
Mozzarella sajtunk kapható füstölt, valamint vákuumcsomagolt, szív alakú változatban is.

Füstölt parenyica sajt

Mozzarella sajt

Rostos, lemezes állagú, kellemes ízű és telt illatú sajt.

Szlovák eredetű félkemény sajt. Gomolya alapanyagú termék, amelyet érlelés után nyújtunk, tekercselünk, majd a kész sajtot aranysárgára füstöljük. Hosszan elálló vákuumcsomagolású tejtermék. 

MENÜK

Tejivóinkban kapható:

Panini

Pannini

 

Sonkás szendvics

Saláta

Sült sonkás szendvics

Rukkolás szendvics

Szombathelyen, Fő téri tejivónkban kapható.

 

Rukkolás szendvics

Rukkolás szendvics

Salsás csirkemelles szendvics

salsas

Szombathelyen, Fő téri tejivónkban kapható!

Tojáskrémes szendvics

salsas

Szombathelyen, Fő téri tejivónkban kapható!

Halas szendvics

Rukkolás szendvics

Szombathelyen, Fő téri tejivónkban kapható!

Sonkás kornspitz

Rukkolás szendvics

Szombathelyen, Fő téri tejivónkban kapható.

Saláta

Szendvics

 

Rizsfelfújt

Rukkolás szendvics

 

Szombathelyen, Fő téri tejivónkban kapható.

Kávék

Gyümölcshab

Pralinés latte ajándék bögrével

latte

Pralinés latte ajándék bögrével 1690 forintért!

Nyári italok

Nyári italok

Kőszegi és sárvári boltunkban debrecenit is kérhetnek vendégeink.

debreceni