TEJTERMÉKEK
Teljes tej

átlagosan 4%-os, minimálisan 3,7 %-os zsírtartalmú, pasztőrözött, természetes tej.
1,5%-os tej

1,5%-os zsírtartalmú, pasztőrözött, természetes tej.
Kakaó

Magas, 84 Celsius fokon pasztőrözött, hőkezelt, homogénezett, természetes tejből készülő tejtermék. Adalékanyagoktól és stabilizálóktól mentes.
Csomagolása: 0,5 literes kiszerelésben kapható tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben. Készítése: Kakaónk teljes tejünkből, azaz az átlagosan 4%-os zsírtartalmú tejünkből készül. A homogénezéssel a tej zsírját szétaprózzuk, emiatt nem jelenik meg tejzsír, „föl” a palack oldalán, a kakaó tetején. Összetevői: teljes tej, kristálycukor, kiváló minőségű holland kakaópor.
Vaníliás tej

Magas, 84 Celsius fokon pasztőrözött, hőkezelt, homogénezett, természetes tejből készülő termék.
Tejszín

Igazi, természetes tejszínünk nem homogénezett, kiváló tejszínhab alap.
Kaukázusi kefir

Savanyított tej, magas hőmérsékleten hőkezelt, teljes tejből készül. Kellemes, természetes, üdítő hatású.
Tejföl 16%

Savanyú tejszín. Nagyon magas hőmérsékleten, 90 Celsius fok felett pasztőrözött tejszínből készül.
Készítése: A teljes tejet beoltjuk a megfelelő baktérium tenyészettel, majd 20-45 Celsius fokon megalvasztjuk, később habart technológia alkalmazásával sima, sűrű, folyós állagúra „egyneműsítjük”, majd hűtjük.
Tejföl 25%

Savanyú tejszín. Nagyon magas hőmérsékleten, 90 Celsius fok felett pasztőrözött tejszínből készül.
Készítése: A teljes tejet beoltjuk a megfelelő baktérium tenyészettel, majd 20-45 Celsius fokon megalvasztjuk, később habart technológia alkalmazásával sima, sűrű, folyós állagúra „egyneműsítjük”, majd hűtjük.
Túró

Rögös állagú, félzsíros túró, amelyet a hagyományos, kézműves technikával készítünk.
Körözött

Házi recept alapján készült termék.
Vaj

Tejszínből, hagyományos technikával, köpüléssel készülő tejtermék.
Kultúra

aludt tej, magas hőmérsékleten hőkezelt, teljes tejből készül.
Karamellás tej
