A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

A www.gyorvartej.hu webhely felelős tartalomszolgáltatója és annak elérhetőségei:

Szolgáltató neve: Győrvár Tej Kft.

Székhely: 9821 Győrvár Pácsony 040 hrsz. major

Levelezési cím: 8900 Zalaegerszeg, Pf.: 335.

Webhely cím: www.gyorvartej.hu

Email postafiók: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi tisztviselő (DPO): Dr. Kovácsné Huszár Katalin +36 70 370 0212 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tartalmi felelős: Simon-Németh Adél

Webmester: Csöngei Péter

Minden jog fenntartva. Jelen weboldalt, illetve annak részeit az Győrvár Tej Kft. engedélye nélkül tilos reprodukálni, adatrögzítő rendszerben tárolni, bármilyen formában vagy eszközzel elektronikus úton vagy más módon közölni.

Bár e webhely összeállításakor kellő gondossággal jártunk el, nem vállalunk felelősséget azokért a cselekményekért amelyeket bármely belföldi vagy külföldi jogi, vagy természetes személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet akár közvetlenül, akár közvetve a webhelyen lévő vagy a webhelyen keresztül elért adatok, információk alapján követ el, függetlenül attól, hogy mi közöljük vagy mások közlik-e ezeket az adatokat, információkat. A webhelyen lévő információk, adatok közül semmit sem szabad tanácsként vagy ajánlásként kezelni, és a webhely nem szolgálhat semmilyen elhatározás vagy intézkedés alapjául.

Ezt a weblapot egy nyílt forráskódú internetes tartalomkezelő szoftver (OpenSource CMS) működteti megbízhatóan, s ez nem jöhetett volna létre a világszerte önkéntesen közreműködő közösségi tagok hozzájárulása, valamint önzetlen munkája nélkül. Ezúton köszönjük!